Brezplačen Wifi
Jedilnica
Terasa
Čudovit okoliški razgled
Brezplačna uporaba koles
Najboljša cenovna ponudba
Brezplačen Wifi
Jedilnica
Terasa
Čudovit okoliški razgled
Brezplačna uporaba koles
Najboljša cenovna ponudba

Tukaj se pričnejo dogodivščine

The Sunrise Hill glamping & camping je družinsko voden kamp, ki se nahaja v mali vasici Drskovče, ta pa leži nekaj kilometrov izven naselja Pivka, ob cesti proti Ilirski Bistrici. Poleg klasičnega kampiranja The Sunrise Hill ponuja tudi nočitve v tradicionalnih lesenih glamping hišicah. Zaradi svoje lege je kamp zelo primerno izhodišče za ljudi, ki bi radi svoj prosti čas preživljali na čistem zraku in neokrnjeni naravi, saj se kamp nahaja na stičišču kamnite kraške pokrajine in zelenih notranjskih gozdov.  Ekipa kampa verjame, da se za vsakega gosta najde nekaj zanimivega, tako na primer ljubitelje narave navdušujejo nepredvidljiva presihajoča jezera in reka, za katerimi poleti ostanejo slikovita cvetoča polja okrog katerih so urejene sprehajalne poti. Športno aktivne v kamp privabljajo urejene pohodniške in kolesarske poti, ki povezujejo naravne in kulturne znamenitosti v regiji. Kamp je primeren tudi za ljubitelje živali, saj imamo v neposredni bližini ranč z islandskimi konji, ki se čez poletne mesece pasejo na travnikih okrog kampa. Seveda pa svoj prostor v kampu najdejo tudi gostje, ki  radi prisluhnejo tišini in občudujejo mir ter odličen razgled na bližnja hribovja.

Kaj lahko raziščete medtem, ko ste pri nas.

Kamp The Sunrise Hill se nahaja na 5 km od Parka vojaške zgodovine Pivka in nudi namestitev z brezplačno uproabo koles, vrtom in skupno kuhinjo za vaše udobje. Na voljo je tudi  brezplačen WiFi.

Vse enote obsegajo sedežno garnituro, jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo z različnimi pripomočki za kuhanje, vključno s hladilnikom, štedilnikom in toasterjem.

Kamp ponuja sončno teraso.

Žar je na voljo na kraju samem, kolesarjenje pa je mogoče uživati v neposredni bližini kampa The Sunrise hrib.

Najbližje letališče je Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, 84 km od namestitvene enote.

Poglejte našo galerijo slik. Resnično lepe fotke. Ampak, je vse še toliko lepše v živo.

14 + 4 =

Kontakt

Naslov:  S&S TRGOVINA d.o.o, Drskovče 4, Pivka

Tel: +386 (0)  70 456 744

E-mail: thesunrisehill@gmail.com

The Sunrise Hill ekipa je za vas dosegljiva od 07.00 to 21.00 ure.